+38 (044) 226-27-83     +38(044) 279-87-25      

01001, Україна, м.Київ, вул. Б.Грінченко, 1

svit-matrasiv.com.ua

Конференція Укрмолпром на Всеукраїнському тиждні харчових технологій

08 - 10 Вересня 2015, Київ, Україна, Міжнародний виставковий центр

 

 www.inprodmash.ua

www.upakovka.ua

24-та Міжнародна виставка обладнання та технологій для харчової промисловості

16-та Міжнародна виставка обладнання та технологій для упаковки

 

Всеукраїнський тиждень харчових технологій 

 

08 вересня 2015р. в рамках Міжнародних виставок Національна асоціація молочників спільно з Інститутом продовольчих ресурсів запрошує керівників та фахівців на  конференцію по темі : «Актуальні питання безпечності і якості  молочних продуктів, новини законодавства у сфері стандартизації, підвищення конкурентоспроможності вітчизняної молочної продукції».

  В роботі конференції приймуть участь представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, Державної ветеринарної та фіто санітарної служби України, Інституту продовольчих ресурсів НААН України, Національного органу стандартизації (ДП УкрНДНЦ), Міністерства охорони здоров’я  України.

Програма конференції висвітлюватиме наступні питання:

  • • Сучасна ситуація  та перспективи розвитку молочної галузі, позиція законодавчої бази у проблемних питаннях, цінова кон’юнктура на ринку молока і молочних продуктів.
  • • Основні положення євроінтеграційного Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», № 1602 – VII, який набирає чинність з 20 вересня цього року.
  • •   Скасування дозвільних документів та процедур, які непередбачено в ЄС.
  • • Створення нового єдиного контролюючого органу державного контролю, його функції та повноваження.
  • • Впровадження системи управління безпечністю молочних продуктів на основі принципів НАССР, відповідальність за відсутність системи. Що є доказовою базою впровадження системи НАССР на виробництві.
  • • Реалізація положень нового Закону України «Про стандартизацію» № 1315-VII від 05.06.2014 р. Утворення та функціонування Національного органу стандартизації, його повноваження.
  • • Практичні рекомендації по застосуванню Технічного регламенту щодо правил маркування харчової продукції.
  • • Основні завдання по впровадженню  нових  прийнятих Національних стандартів, гармонізованих згідно з вимогами ЄС, з наданням чинності з 01.01.2017:

ДСТУ 3662:2015 Молоко-сировина коров’яче (на  заміну ДСТУ 3662-97),

ДСТУ 8131:2015 Вершки-сировина.

З наданням чинності з 01.01.2016–ДСТУ 4273:2015 Молоко та вершки сухі. Загальні технічні умови (на заміну ДСТУ 4273:2003).  

  • • Застосування харчових добавок в рамках чинного законодавства України.
  • • Впровадження нових видів заквасочних культур. Організація мікробіологічного контролю.
  • • Нові технології та обладнання. Впровадження нанотехнологій при виробництві  сиркових виробів.

Місце проведення ― Міжнародний Виставковий центр (м. Київ , Броварський проспект, 15, метро «Лівобережна», павільйон № 3).

Опитування

Як, на вашу думку, вступ у дію угоди про ЗВТ Україна - ЕС відобразиться на молочній галузі?

Позитивно - 70.5%
Негативно - 29.5%

Total votes: 61